Enough thunder

Det här känns väldigt stort. Att jag har gjort klart loggan och att jag är nöjd OCH att läraren gillade den. Jag blev nästan lite tårögd när han sa att den var "väldigt snygg". Visste ni att han gjort flera av loggorna ni ser varje dag här i Umeå? Han är ju näst intill känd. Sen att jag stötte på snyggingen på IKSU gjorde ju inte dagen sämre. Vad som dock gjorde min dag galet mycket sämre var stormen när jag skulle cykla hem den där extremt långa milen hem från IKSU. Hade rak motvind precis hela vägen. Den var så stark att jag knappt rullade ens nerför. Jag skämtar inte när jag säger att jag nästan grät av ilska när jag kom hem.
-

Varje gång du möter min blick

Jag hade en uppenbarelse inatt. Under den där tiden då man inte kan sova, tankarna snurrar och man är så trött att det svider i ögonen även när man blundar. Så kom det till mig. Varför inget funkar nu för tiden. Absolut inget. Det här inlägget skulle kunna bli flera sidor långt. Oläsligt långt utan punkter och kommatecken. Men det ska det inte bli. För nu får det va slut.
-

Good Feeling

Sitter hos systeryster och Emelie och inväntar århundrades inflyttningsfest. Det är i och försäg några timmar kvar tills det börjar. Så jag väntar snarare på middag. Lyssnar igenom min playlist som ska få alla att tappa hakan och kalla mig för djGuden Fanny. Trots att det faktiskt ska komma en livs levande DJ hit. Han kommer att vilja värva mig till sin klubb och jag kommer göra succé. Det är ungefär i dom banorna mina tankar snurrar just nu. Fast allra mest snurrar de kring godispåsen som står till höger om mig och bara skriker att jag ska äta upp den. Men då skulle det inte finnas något godis till gästerna. Det hade varit pinsamt, om jag satt med choklad och lakrits mellan tänderna och systeryster och Emelie undrar vart godiset tagit vägen. "Ingen aning" svarar jag oskyldigt och ler mitt allra finaste leende, med beviset fastklistrat mellan tänderna.
-

Back in your head

I natt drömde jag en väldigt mysig dröm. En sådan där dröm man helst inte vaknar upp ifrån. Det var också en sådan där dröm man väldigt gärna vaknar upp ifrån. För det var inte bara mys, det var pinsamheter och jobbiga situationer blandade med drömmarnas dröm.
Har märkt att det den senaste tiden är väldigt mycket vatten och sommar med i mina drömmar. Badhus och gamla kompisar och bekanta som cirkulerar i min hjärna. Kan bli spännande blandningar.
-
Från en sak till något helt annat. Far rar flyger hem från de förenta staterna i natt. Längtar efter honom väldigt mycket. Jag och mamma har det bra, men det saknas alltid något när Far rar inte är här. Dessutom kommer han hem med presenter och det gör såklart att man längtar ännu mer.
-
Vårt kylskåp luktar jättemycket banan. Ifall ni ville anteckna tänkte jag.

När jag går ner

Nu har jag avbrutit mitt pluggande för att skriva det här. Jag har nämligen fått en smärre chock. Lyssnar för tillfället på "Top Lists" på spotify för att jag tänkte att jag kanske skulle försöka hänga med i svängarna hos alla som lyssnar på, ursäkta uttrycket, radiomusik. Jag har ju som skrivet tidigare fastnat i mitt egna lilla träsk. Och det är ju alltid kul, men jag vill inte va en sån som inte kan lyssna på mainstream musik. Så jag anstränger mig och lyssnar på t.ex. Den svenska björnstammen och Flo Rida. Måste dock säga att jag är imponerad att dubstep har lyckats smyga sig in på toplistan. I alla fall, nu tappade jag tråden, min smärre chock var det jag skulle skriva om. Vad hände med "När jag går ner"? Vilket skämt. Jag orkar inte fler sådana där låtar, det finns redan alldeles för många skitkassa låtar om sex. Först kom "Om sanningen ska fram" sen kom "X" och nu den här? Jag kan inte göra annat än skaka på huvudet. Min största chock är hur i h-vete den hamnat på toplistan???
-
Sen kan jag ju lika gärna fortsätta att kommentera Mohombis låt Maraca. Låter som något Dr. Alban hade kunnat göra. Har aldrig gillat Mohombi, men nu sjönk han rejält jävla mycket mer..
-

Where does the good go?

Okej, förlåt för min frånvaro. Jag som hade kommit igång ordentligt med bloggandet. Äsch. Faktum är att jag inte har skrivit för jag har inte kunnat. Alla inlägg hade garanterat bara handlat om julen. Det är det enda jag tänker på. 24/7. Idag är jag fruktansvärt sugen på att baka. Gärna något juligt. Men det kan jag inte, för då fuskar jag. Istället har jag sysselsatt mig med att göra en fyra timmar lång playlist på spotify, med endast jullåtar. Hur normalt är det? Jag svär på min mammas liv att jag inte har lyssnat på en enda jullåt. Tycker jag är riktigt stark. Men nu börjar det va jobbigt på riktigt. Alla butiker har ju börjat juldekorera i skyltfönstrena!! PANIK.. Vart jag än tittar är det jul. Jag har i alla fall tillåtit mig att dricka chailatte eftersom det är en ganska julig dryck trots att den finns året om. Sen eventuellt för att lyckas stå ut ända tills december så kanske jag ska se semi-juliga filmer. Ni vet, typ, The holiday eller någon annan film som inte handlar om julen fullt ut. Jag har ju fått någon skada.
-

Sexy and i know it

Kan. Inte. Andas... Men nu beror det dock på en näsa full av snor. Satsar allt på en ny bihåleinflammation. Inget nässpray och inget snytande. Jag ger det tre dagar och sen måste jag säkert till citymottagningen igen. De hälsar på mig med förnamn nu. Så ofta har jag varit där för bihåleinflammation. Pinsamt.
-
"Har inte du en näsduk du?"
"Jo, men den lånar jag inte ut till folk jag inte känner"

No light, no light

AAAAAAAH hallååå där ute i cybervärlden?? Bara jag som nästan fällde en tår för att Florence + the machine har släppt sin andra skiva. Helt. Underbart. Kan. Inte. Andas. Ni som inte vet vem det är = smisk, sen kolla upp!
-

Chocolates & Cigarettes

Är det bara jag som vill börja lyssna på julmusik? Det börjar vara riktigt svårt att hålla sig nu. Helst när spotify har med julskivor på "whats new". Men, inte en enda jullåt förrän december och inte en enda klunk av julmust förrän december. Det är reglerna.
-
Igår skulle jag avsäga mig min tandläkarförsäkring. Jag tänkte ju som att jag inte behövde den. Senast jag hade något fel på tänderna var när jag var åtta. Då lagade jag en tand. Sen dess har det varit prima ballerina med min munhygien. Så har jag min underbara moster som är tandhygienist så min tanke var väl att hon skulle skrapa tandsten när det behövdes osv. När jag väl tagit mod till mig att ringa folktandvården så hamnade jag hos en stenhård tant som var helt inställd på att få mig att ändra mig. Dålig på argument som jag är vek jag ned mig ganska snabbt. Så nu har jag fortfarande en tandläkarförsäkring. Vem vet, det kanske kommer löna sig.
-
Nu var planen att gräva efter ny musik. Är verkligen inne i singersongwriter träsket. ENORMA träsket.
-
Kanske en av världens coolaste kvinnor!

RSS 2.0