Julen är här

Bara en vecka kvar i skolan nuuuuuu.. Happy happy!
Prov kvar:

Spanska muntligt
Spanska ordtest
Företagsekonomi prov
English speech

Lalalalalala, jag längtar såå himla mycket till jullovet nu så det är inte klokt!

Här kommer mina recensioner:

Führerns elit
Skriven av: Dennis Gansel & Maggie Peren
Regisserad av: Dennis Gansel
Filmen utspelar sig under andra världskriget i Tyskland 1942.
En ung man vid namn Friedrich Weimer får komma på uttagning till en av Tysklands Napola skolor pga hans boxningsförmåga. Dessa skolor "producerar" Führerns elit, bara de allra bästa av ariska ungdomar kommer in och väl där blir utbildade till elit nazister. Friedrich tar sig in och när han väl är där finns det inget annat val än att göra sitt bästa och ställa upp för skolan, eller?

Asbra, sjukt roligt att se en tysktalande film dessutom. Mäktig film med massor av bra scener då man verkligen får inblick hur det var på de här napolaskolorna! MKT sevärd

Yesman
Skriven av: Nicholas Stoller & Jarrad Paul
Regisserad av: Peyton Reed
Carl Allen är en ensamvarg som säger nej till allt. För tre år sedan skildes han ifrån sin fru och efter det har han snöat in i sin egen lägenhet. Hans kompisar gör allt för att få ut honom men inget verkar funka. En dag när han äter lunch utanför sitt jobb kommer en gammal kompis till honom som berättar om en föreläsning som han varit på som förändrade hans liv. Carl tänker inte så mycket mer på det men samma dag som föreläsningen är har han en mardröm som gör att han går dit. Väl där lär han sig att det enda som måste göras för att förändra sitt liv är att börja säga Ja till allt. Så, han tar sig an utmaningen och lär sig att allt är mycket bättre när man säger Ja. Han träffar till och med en ny tjej, men ska man säga ja till allt? och var det verkligen det föreläsare sa?

Sjukt rolig tycker jag iaf, eller det kanske bara var för att jag var trött.. hehe men se den när den kommer ut!

Allt flyter
Skriven av: Måns Herngren & Jane Magnusson
Regisserad av: Måns Herngren
När en av Fredriks kompisar ska gifta sig fixar han så att hans svensexa är på badhuset. De klär ut sig till konstsimmare och filmar när det gör ett påhittat program. När de senare visar svensexan på bröllopet visar det sig att de gör succé, de får till och med ett jobb där de ska få betalt för att göra samma sak! Fredrik som ser chansen att tjäna pengar bestämmer att de måste träna inför det men när de då visar upp det blir det alldeles för bra och gästerna på den festen tycker inte alls om det. Fredrik får då för sig att de kan ta sig till VM i konstsim som ska hållas under sommaren i Berlin och bestämmer sig för att dra ihop gänget och skapa ett konstsimlag. Inte alla är med på noterna men snart har de t.o.m en bra tränare, nämligen Fredriks dotter Sara.

Inte alls så bra som jag trodde, den hade väl sina stunder men njaa.. inte biosevärd iaf

Zack and Miri making a porno
skriven av: Kevin Smith
regisserad av: Kevin Smith
Zack och Miri har varit kompisar enda sedan barnsben och när de senare i livet är rumskamrater med stora ekonomiska problem bestämmer de sig för att göra en porrfilm för att klara av att betala skatt. Väl klara för filmning börjar känslor välla upp som de inte visste att de hade för varandra....

Helt sjukt... Inte alls bra! eller kanske om man gillar porrfilmer och underbältetskämt och massor med fuck hela tiden.. annars helt sjuk!

"I like the night, without it we wouldn't see the stars"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0