heart in a cage

The strokes är bra!

YEAY det är helg och jag får soooooova hur länge jag vill på morgonen! Nu är det bara fem dagar kvar på simskolan, det är helt otroligt vad det känns lite för vad det kändes förra måndagen, då var det 13 dagar kvar. Heheh.. 

Jag har epilerat benen för första gången i mitt liv, det gjorde inte så jätte ont som alla sa, men jag tror jag hade för korta hår, för det är stubbigt nu, ska det vara det? HAHAH jag är noob, i know

Jag har typ snart lyckats skaffa mig en helt ny garderob, känns det som. När jag fyllde år fick jag nästan bara kläder, vilket var typ det enda jag önskat mig, plus pengar. Sen två dagar efter min födelsedag shoppade jag galet mkt på bik bok rean, 5 saker, det ni. Jag kände mig värsta rik med två feta påsar med helt nya kläder, Även om jag köpte dem på rea. Who cares!!
Och igår fick jag min syrras t-shirt, som jag typ trånat efter i smyg. Hon gav mig den för att det var två pytte pytte små hål bak på ryggen, de sydde jag bara igen och sen såg den hel ut igen. Haha her loss right!
Så, allt som allt har jag mer än tio nya plagg, plus att jag ska på stan imorn och (måste) köpa nya cityshorts och så vill jag nog ha en jeansskjol iaf. Fast jag vet inte ifall jag ska köpa något eftersom jag tror jag ska fara till sthlm eller gbg snart. Och då blire shoppa av. Fast det skriver jag alltid när jag ska till storstäderna och sen när jag kommer hem har jag typ köpt ett linne på H&M som alla redan har här hemma i umé. Thats me

Nu ska jag sova, är trött

xoxo

Kommentarer
Postat av: Sanna

Sov gott :)

2008-06-27 @ 22:42:05
URL: http://stmr.blogg.se/
Postat av: orka skriva namn(=my)

jädrar vad du skriver swenglish ;) ahhaah, jag haar också köpt mkt :D wiee

2008-06-28 @ 13:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0