När alla säger nej

Jag skulle vilja göra den där utmaningen som My hade på sin blogg.. Men jag tror fan ni redan vet allt om mig, blir ju lite tråkigt då ifall jag ska skriva åtta sanningar om mig själv och det bara blir upprepningar. Får tänka lite på den.
-
Klarade vokabulärtentan med bravur, klapp på axeln!
-
Gjorde fonetiktenta idag och det kändes ju förvånansvärt bra. Nu är det bara att vänta och se. Hoppas verkligen jag klarade den. Tror helt ärligt inte jag är en person som kan ta en omtenta lätt. Kommer nog känna mig värdelös isåfall! 
-
Sitter förövrigt och käkar middag en fredag klockan 17.. Extremt tidigt för mig men ska iväg åh hänga lite med klassen vid 18 så får ju fan ta och skynda mig lite nu! Är så galet otaggad.. Vill typ lägga mig under täcket och sova i fyra dygn. Men jag ska bli en ny Fanny.. Jag ska bli den nya Yesman, fast Yeswoman! Så jag ska försöka säga ja till så mycket som möjligt. Lära mig socialisera med alla möjliga och fylla dagarna med människor och inte tv-serier. Hittills har det gått bra. Idag är första motgången.. Min säng skriker på mig och jag känner mig jättetråkig, hade det här varit en fredag för typ två veckor sen hade jag definitivt suttit hemma hos mamma och pappa nu och inte haft några planer. Men nu har en ny era i mitt liv börjat. YESWOMAN!
-

Kommentarer
Postat av: T

Men fanny!! Vi kan göra ngt ngngång!! Något galet! Jag är på något galet!!

2013-03-01 @ 20:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0